29.1.10

PinKy BunNy

cute pinky bunny keychain to be adopted..
size 5cm x 4cm
rm4.00 (sold)

22.1.10

Percubaan pertama

Hola.....
ini adalah percubaan pertama utk menjual hasil kerastanganku. Kebetulan anak buah kat kg nak tolong jualkan so saya telah menyiapkan 20 bijik keychain dgn 4 design sebagai percubaan..nak test market kata org..lol. Alhamdulillah..hasilnye agak memberangsangkan..dlm masa 2 hari dh terjual 13 bijik. Semangat skit nak buat lg..ada yg dah tempah.. (^^,)
Jom cuci mata..hasil kerastanganku itu...

star keychain

love keychain

ellipse keychain

circle keychain

yang ni plak keychain utk si penjual (nana)..nana request crown kaler hitam..???..jenuh fikir nak bg nampak menarik crown hitam ni...akhirnya bubuh beads utk menyerlahkan dia...bolehlah kan??

crown keychain

star hairclip...utk si adik (nina)

20.1.10

1st Entry = Arif's 2nd Birthday

Bismillah...

Salam semua..

Selamat berkunjung ke laman baru saya...meminati kraf tetapi sebelum ini tidak berpeluang mengasah bakat. Baru sekarang berjinak2 dgn hobi baru ini. Buat masa sekarang lebih memberi tumpuan kpd 'felt craft'...dan berharap dpt mencuba kraf2 yg lain juga. Di laman ini juga akan saya paparkan apa2 saja art work saya (jika ada..lol).

Hari ini 20.01.10...2nd birthday my lil prince Arif Irfan..jadinya hari ini saya bertungkus lumus membuat kek...dan hasilnya...

taraaa....hehe..membuat kek yg tak boleh dimakan...sori sayang..keknya suruh abah beli saja ye..yg ni leh umi buat pin cushion...
Simple saja keknya (choc cheese cake..^_^)...tak sempat nak hias2..dah tak sabar nak amik gambar. Ini percubaan pertama membuat sepotong kek ni..atas dorongan memberku..Dizcomel..