25.5.10

Nice Owls..

Sama tak dgn owl kat templete ni..SAMA TAPI TAK SERUPA..
Beberapa org ada bertanya kenapa tak buat owl yg kat templete tu..nak tp tak berkesempatan. Kali ni disebabkan dah bosan wat design yg sama je so buat la nice owls ni coz pasni nak kena wat order yg lagi2 bunny..cupcake..bunny..cupcake..owh..(org order nak wat camne kan..)(^_^)V




Hai..kami belum bertuan...ada sesapa nak adopt kami?

nice owls (hp strap)

jika berminat sila e-mail saya
ct_as79@yahoo.com

24.5.10

Selipar Jepun Pink Giveaway

Comeynye....

Kalu nak plushies comey ni..jom join Giveaway dari Selipar Jepun Pink..
utk syarat2 penyertaan sila ke sini..
Tarikh tutup pada 30 Jun 2010..
jom!!

21.5.10

Dah setahun...

Baru perasan rupa2nya dh setahun saya mengenali felt. Tapi tak byk pun yg dapat dihasilkan. Sbb ia hanyalah hobi di masa lapang. Nak tahu apa hasil pertama saya?

nak tahu storynye sila ke sini..

Mula2 buat sekadar suka2..buat utk anak..bagi kat orang. Untuk lihat hasil2 kerja tangan saya sebelum ini sila ke sini.
Hanya pada tahun ni..mula rasa nak kembangkan jadi bisnes..lgpun ada anak buah yg nak tolong jual kat kawan2 kelasnya. Walaupun x boleh buat secara serius tapi saya suka..bak kata org satu terapi. Sambil2...
Apa2 pun thanks pada semua yg dok support saya...tanpa sokongan anda mungkin kerja kraf ni boleh terkubur.

18.5.10

Order Hari Guru

Order dari Rinz. Cenderahati untuk cikgu2 sekolah..dari kedai buku sekolah. Thanks Rinz.
Inilah cenderahatinya..keychain cupcake yg telah diorder sebanyak 40 bijik..

Dek kerana kesibukan bulan lepas...terpaksa la mintak bantuan kecemasan dari kawan untuk menyiapkan order2 ni..separuh dari order ni dibuat oleh Dizcomel. Tq..coz sudi membantu..lain kali kita berkolaborasi lg ek. Projek bln 7 ni jgn lupa. Yg kat bawah ni hasil tangan Dizcomel . Dan sememangnya comel2 belaka secomel nama tuannya.

Sayang pulak nk let go..my anak dara pun suka sgt..

17.5.10

Order lama

Ni order lama..x sempat nak upload gambar..

keychain nama & bunny with carrot...
(gambar kurang memuaskan coz amik gambar malam)

10.5.10

Sararisa-craft Giveaway

Jom..jom..jom..jom join Sararisa-craft giveaway!!

Hadiahnye sgt menarik..yumm..yumm...jom pakat join...
utk syarat2 penyertaan sila ke sini
tarikh tutup penyertaan 18 MAY 2010 pada pukul 8mlm