23.1.11

Roses hairclip..

Ni 1st hairclip saya buat guna alligator clip..dan I felt in love with roses..
tp x sampai seminggu..hairclip ini sudah pun hilang di tadika..
sebagai ganti...buat versi bunga kecik..


comelkan..*lol....nak buat byk2 lg...

21.1.11

Masa dah tamat..

Okey...time's up!!!

Terima kasih daun keladi kepada yang join..yey...

Ni senarai peserta yg join:

1. dizcomel
2. Nazra Nasir

3. Suzi
4. Hani
5. Faizah
6. hani syahida
7. Mamalyna
8. Delisha Creation Solution


Nombor2 itu akan digunakan utk cabutan undi nanti...
Tapi lewat sikit ye..sbb itu budak yg akan cabut undi tengah tido..manala tahu tuah birthday boy dapat kat anda.. ^_-

Nanti saya akan update kat sini. Terima kasih sekali lagi..^^

update!!

bekas kertas undi & pencabut undi

without any further due...
*
*
*
*
*
*
*

peserta bertuah adalah no. 8...*applause*

Saya juga telah bermurah hati nak buat cabutan ke-2..

hadiahnya adalah free postage dengan pembelian di kedai online saya fb Tassa house tp utk satu pembelian shj...^^
*
*
*
*
*
*
peserta bertuah itu adalah no. 6..*applause*

utk peserta2 lain jgn sedey2...
kpd yg x berjaya..saya tawarkan 5% diskaun bagi pembelian di Tassa house (utk satu pembelian sahaja).
Tawaran ini berlangsung sepanjang tahun sehingga 20.01.2012 (so kalu xnak beli sekarang pun tak pe..tengok2 dulu..hehe..kalu xnak beli apa2 jugak..'burn' je la tawaran tu).

Tassa House buat masa sekarang menjual blouse2...akan membuat penambahan barang pada masa2 akan datang...mungkin juga akan menjual ready made craft.. Insya Allah..

Apa2 pun sekali lagi...terima kasih.

*p/s: peserta no.8 : sila email alamat utk urusan penghantaran hadiah.
peserta no. 6 & peserta lain: anda akan diberi voucher no. melalui email utk memudahkan urusan pembelian. Bagi yg belum bagi alamat email..sila berbuat demikian. TQVM..^^

20.1.11

MY HUMBLE TOUCH GIVEAWAY

Salam..
Hai...

Hari ni adalah ulang tahun kelahiran ke-3 my anak bujang Arif Irfan dan juga ulang tahun pertama blog my humble touch ni..

So terasa nak bagi hadiah kat orang (1 org yg bertuah)...hadiah biasa2 je.. tp sebab dah rasa nak bagi so kena la bagi.. Ada sesapa nak hadiah ni? Kalu nak, kena join giveaway ni...limited time tau..so kena join sekarang jugak.


Syarat2 penyertaan:

1) Tak payah susah2 wat entry utk giveaway ni..
2) Tak payah susah2 link blog ni kat blog anda.. (kalu nak link jgk..mekasih)
3) Tak payah susah2 follow blog ni.. (Kalu nak follow jgk..kecik tapak tgn nyiru hamba tadahkan..)
4) Hanya tinggalkan komen / ucapan di entry ini beserta alamat e-mail (sapa yg dah wish kat fb..kalu nak join sila wish sekali lg kat sini...hehe)
5) Masa untuk giveaway ni hanyalah dari pukul 3.45pm (20/1/11) hingga 3.45pm (21/1/11) sahaja..24 hours only...cepatt..

* Pemenang akan dipilih berdasarkan lucky draw...seorang sahaja..sori ye..xleh nak pilih ramai2.

** Seorang yg bertuah itu akan mendapat.....


1) 1m riben
2) 1 keychain
3) 1 roses hairclip (alligator clip) - mungkin akan ada sedikit perubahan..sbb yg dlm gambar tu my anak dara punya..nnt saya akan wat lain..

Tunggu apa lagi..join sekarang nanti terlambat.

Good Luck!!