25.2.11

Roses hairclip..again..

Hairclip ros...menggunakan alligator hairclip dan baby snap clip...
Happy weekend everybody...^_<

24.2.11

charm

lalala...seronok leh shopping brg2 kraf ni..semlm terima brg lg...
apa dia??
ni ha...beli charm/zipper head dari cik dizcomel..lupa lak nak amik gambarnya..korang leh terjah blog dia kalu nk tgk...ni dua bijik telah dirembat oleh anak dara..letak kat beg sekolah dia..


Ni plak hp charm..tempah ngan cik diz jgk...kalu nk beli bhn2nya...nak wat sendiri pun boleh jgk...cik diz ada jual gak. Tapi saya x berapa rajin so suruh cik diz watkan aje..nak gantikan yg lama yg dh lusuh.

Sedondon ngan hp gitu...^_^

TQ ye cik dizcomel...

23.2.11

Birthday gift..

Selamat Hari Lahir Abang Sayang... ^^
birthday kad utk bday boy...
keychain utk bday boy jgk..

bahagian dlm kad..keychain di attach sekali kat dlm tu...

May your Dream come True abang... oxox

18.2.11

header blog

Akhirnya ku punya header blog...*Lot of Love*
Dah ada 2 blog tp x penah nak buat header blog yg proper..
Akhirnya suruh adinda Muhsync ku yg buat...
TQVM
nnt leh wat utk blog satu lg ye..^^

8.2.11

Keychain nama

for my lil princess..

matching plak dengan beg.. ^__^

huh..akhirnya siap..amik masa setengah bulan nk siapkan ni..asyik tangguh je..maklum la bukan org tempah pun... utamakan yang utama..
jahit menjahit ni sekadar terapi sahaja...

2.2.11

Pouch bag

Happy Chinese new year pada yg menyambutnya..
Happy holiday pada semua yg bercuti..
Sebelum bercuti apakata kita tgk dulu pouch beg ni...simple2 aje sbb sendiri mau guna..buh alat make up yg x seberapa nak ada..^^
1st time jahit zip...agak tidak kemas di situ...lgpun buat dgn agak pantas..tapi hasilnya agak berpuashati...
Sengaja pilih printed felt sbb dah tak payah nak hias2 sakan..


Last but not least...made with love utk diri sendiri... *LOL(Lot of Love)
Zipper head / charm ni beli kat Ayu..


SELAMAT BERCUTI..
Hopefully cuti kali ni betul2 cuti... (jgn la anak2 meragam lg)