14.6.12

try buat bantal plak...

hai..lama tak update blog... blogger nye setting pun dah lain...
masa cuti sekolah 2 minggu tempohari sempat buat 2 biji bantal utk anak buah..

buat simple2 je...^^

19.4.12

model tshirt...

model aka pemilik t-shirt...

kakak (anak sedara)

adik (anak sedara)

syaza (anak daraku)
tshirt yg ni x puas hati tul...nk kena alter lg nih..plan asal nk wat bunga keliling love tu tp disebabkan kesuntukan masa...buat kat bwh je..tp nampak pelik la plak...huhu

3 sekawan yg happy dgn baju baru...

3.4.12

lagi T.....

terima kasih pada yg sudi menjenguk blog ni..tinggalkan la jejak...ada masa boleh la saya melawat plak... :)

ok...ni hasil ke-2...


|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

@-->---^^---<--@

30.3.12

2012....1st project...

x sabar nak update...hehe.. 1st project untuk tahun ni..
bunga2...i like...


|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|


projek suka suki untuk anak dara...^^

25.3.12

long time no see..

Assalam dan salam sejahtera...
Dah lama menyepikan diri...
rindu nak berkarya balik...tp lom ada kesempatan lg.. ke dah malas (pun ye jgk..maklumla dh lama tinggal ^^ ).
Ini pun ambil kesempatan update...td dok belek2 blog ni..byk mende yg hilang..shoutbox ilang..tp dh letak baru cbox plak... slide gambar2 kat side bar pun dh ilang..xtau camne nk recover blk.. :(
Apa2 pun harap2 ni satu permulaan utk berkarya blk..lgpun minggu ni tugasan menghantar & menjemput anak sekolah xde coz anak kena foot mouth disease...so kena kuarantin seminggu. Sambil2 melayan karenah dorang..harap2 leh la berkraf.... :D