26.2.13

Nursing pillow....

Nursing pillow?? Ye nursing pillow..cam x caya plak leh wat sendiri. :)
Ye..saya sekarang ni tgh menunggu waktu nak bersalin anak ke -3....sebulan lg sebenarnya..tp rasa cam dah x larat sgt dh ni...
Tgk member buat teringin nak buat jgk...senang je sebenarnya...


sesapa nak cuba leh try tgk tutorial kat sini...
byk lg tutorial lain pun leh google je..

Keyring...2013

Lama x update blog..bukan setakat x update..jenguk pun tidak. Bukan setakat tak jenguk..kraf pun dah lama x buat. Untuk tahun 2013 keyring ni yg pertama dibuat....tu pun bln lepas... 


Buat keyring ni pun sebagai free gift kepada customer yg membeli ngan fb Tassa House. Dah habis dh pun...teringin nak buat tambahan lg..tp dah xde mood dah. Mood tu dtg sekali sekala je..huhu.