26.6.13

Romper

menghias romper baby...layanzzz...



my cutie pie...baby girl....baby Auni...

Bookmark

wokey...dah lama tak update blog. ni ada la skit hasil kerastangan selepas pantang tempohari.


bookmarks utk anak dara bagi kat cikgu2 sekolah...keje last minute...wat simple2 je la...

26.2.13

Nursing pillow....

Nursing pillow?? Ye nursing pillow..cam x caya plak leh wat sendiri. :)
Ye..saya sekarang ni tgh menunggu waktu nak bersalin anak ke -3....sebulan lg sebenarnya..tp rasa cam dah x larat sgt dh ni...
Tgk member buat teringin nak buat jgk...senang je sebenarnya...


sesapa nak cuba leh try tgk tutorial kat sini...
byk lg tutorial lain pun leh google je..

Keyring...2013

Lama x update blog..bukan setakat x update..jenguk pun tidak. Bukan setakat tak jenguk..kraf pun dah lama x buat. Untuk tahun 2013 keyring ni yg pertama dibuat....tu pun bln lepas... 


Buat keyring ni pun sebagai free gift kepada customer yg membeli ngan fb Tassa House. Dah habis dh pun...teringin nak buat tambahan lg..tp dah xde mood dah. Mood tu dtg sekali sekala je..huhu.

14.6.12

try buat bantal plak...

hai..lama tak update blog... blogger nye setting pun dah lain...
masa cuti sekolah 2 minggu tempohari sempat buat 2 biji bantal utk anak buah..

buat simple2 je...^^

19.4.12

model tshirt...

model aka pemilik t-shirt...

kakak (anak sedara)

adik (anak sedara)

syaza (anak daraku)
tshirt yg ni x puas hati tul...nk kena alter lg nih..plan asal nk wat bunga keliling love tu tp disebabkan kesuntukan masa...buat kat bwh je..tp nampak pelik la plak...huhu

3 sekawan yg happy dgn baju baru...

3.4.12

lagi T.....

terima kasih pada yg sudi menjenguk blog ni..tinggalkan la jejak...ada masa boleh la saya melawat plak... :)

ok...ni hasil ke-2...


|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

@-->---^^---<--@