31.3.10

Order yg siap

Lagi order yg dpt disiapkan...sorilah mengambil masa yg lama. Agak bz sekarang ni. Sehingga bulan 6 mmg x boleh ambil order baru.

keychain

huruf P(magnet), huruf Z (keychain)

emoticon keychain

fridge magnet cupcake with name

3 cute bunny: pinky bunny (fridge magnet), red bunny (hp strap)

23.3.10

Make over project

Lama x update..huhu..petang ni bersama anak dara sesambil menonton citer Na O Mei saya tlh membuat fast make over project..

tool box??..hehe..ni sebenarnya bekas biskut Julie's..comelkan. Dah lama simpan ni..baru2 ni bwk keluar bubuh toys anak2 yg kecik2..tapi kejap je..pastu tinggal bekas kosong..toys nye ke mana hala ntah. Tp si anak dara ni semalam tetiba je dok main ngan bekas ni..bubuh alatan masak dia dan bwk ke hulu ke hilir. Sampai semlm pegi dinner rumah kak ipar pun di bwk nye. Wat malu je coz masa tu label biskut masih ada..yg ni sy dah tanggalkan. Tu yg terfikir nk make over kasi cantik skit.

ini hasil selepas di make over...ni boleh tambah lg hiasan ni..next time lah..bila2 wat kraf leh tampal kat tool box Syaza ni... Pas ni leh la bwk tool box ni isi toys time blk kg ke gi holiday ke...

14.3.10

NurelL’s Craft First Giveaway

lagi giveaway...hadiahnye menarik gak..jom pakat join NurelL’s Craft First Giveaway ni. Utk syarat2 lanjut sila ke sini.

10.3.10

SARARISA GIVEAWAY 2010

yumm..yumm..tgk hadiah giveaway dari Sararisa ni.. menarik sungguh. Jom pakat join giveaway ni..besok mlm dh last. Untuk syarat2nya..sila ke sini..