20.1.10

1st Entry = Arif's 2nd Birthday

Bismillah...

Salam semua..

Selamat berkunjung ke laman baru saya...meminati kraf tetapi sebelum ini tidak berpeluang mengasah bakat. Baru sekarang berjinak2 dgn hobi baru ini. Buat masa sekarang lebih memberi tumpuan kpd 'felt craft'...dan berharap dpt mencuba kraf2 yg lain juga. Di laman ini juga akan saya paparkan apa2 saja art work saya (jika ada..lol).

Hari ini 20.01.10...2nd birthday my lil prince Arif Irfan..jadinya hari ini saya bertungkus lumus membuat kek...dan hasilnya...

taraaa....hehe..membuat kek yg tak boleh dimakan...sori sayang..keknya suruh abah beli saja ye..yg ni leh umi buat pin cushion...
Simple saja keknya (choc cheese cake..^_^)...tak sempat nak hias2..dah tak sabar nak amik gambar. Ini percubaan pertama membuat sepotong kek ni..atas dorongan memberku..Dizcomel..

1 comment:

muhsync said...

inilah rupanyer kek besday yg xleh dimakan tu..anyway...semoga hobi dan minat baru ini akan menjadi bisness yang menguntungkan. amin. all the best kaktie