23.3.10

Make over project

Lama x update..huhu..petang ni bersama anak dara sesambil menonton citer Na O Mei saya tlh membuat fast make over project..

tool box??..hehe..ni sebenarnya bekas biskut Julie's..comelkan. Dah lama simpan ni..baru2 ni bwk keluar bubuh toys anak2 yg kecik2..tapi kejap je..pastu tinggal bekas kosong..toys nye ke mana hala ntah. Tp si anak dara ni semalam tetiba je dok main ngan bekas ni..bubuh alatan masak dia dan bwk ke hulu ke hilir. Sampai semlm pegi dinner rumah kak ipar pun di bwk nye. Wat malu je coz masa tu label biskut masih ada..yg ni sy dah tanggalkan. Tu yg terfikir nk make over kasi cantik skit.

ini hasil selepas di make over...ni boleh tambah lg hiasan ni..next time lah..bila2 wat kraf leh tampal kat tool box Syaza ni... Pas ni leh la bwk tool box ni isi toys time blk kg ke gi holiday ke...

1 comment:

safrinz said...

wahh..hebat sungguh sahabatku ini..kreatif gitu ..