21.5.10

Dah setahun...

Baru perasan rupa2nya dh setahun saya mengenali felt. Tapi tak byk pun yg dapat dihasilkan. Sbb ia hanyalah hobi di masa lapang. Nak tahu apa hasil pertama saya?

nak tahu storynye sila ke sini..

Mula2 buat sekadar suka2..buat utk anak..bagi kat orang. Untuk lihat hasil2 kerja tangan saya sebelum ini sila ke sini.
Hanya pada tahun ni..mula rasa nak kembangkan jadi bisnes..lgpun ada anak buah yg nak tolong jual kat kawan2 kelasnya. Walaupun x boleh buat secara serius tapi saya suka..bak kata org satu terapi. Sambil2...
Apa2 pun thanks pada semua yg dok support saya...tanpa sokongan anda mungkin kerja kraf ni boleh terkubur.

No comments: