25.5.10

Nice Owls..

Sama tak dgn owl kat templete ni..SAMA TAPI TAK SERUPA..
Beberapa org ada bertanya kenapa tak buat owl yg kat templete tu..nak tp tak berkesempatan. Kali ni disebabkan dah bosan wat design yg sama je so buat la nice owls ni coz pasni nak kena wat order yg lagi2 bunny..cupcake..bunny..cupcake..owh..(org order nak wat camne kan..)(^_^)V




Hai..kami belum bertuan...ada sesapa nak adopt kami?

nice owls (hp strap)

jika berminat sila e-mail saya
ct_as79@yahoo.com

3 comments:

Cery said...

kalo order banyak..dpt diskaun dak/.

(marlah follow blog saya)

kayla said...

kak ct, cute sangat!!!! i love them!!! super comel!!!!! kak ct, lepas ni boleh buat sarung handphone pulak, and letak owl ni kat depan dia.

ct_as said...

to Cery:
hai..dah email u.


to kayla:
tq Kayla..will do..insyaAllah.