21.1.11

Masa dah tamat..

Okey...time's up!!!

Terima kasih daun keladi kepada yang join..yey...

Ni senarai peserta yg join:

1. dizcomel
2. Nazra Nasir

3. Suzi
4. Hani
5. Faizah
6. hani syahida
7. Mamalyna
8. Delisha Creation Solution


Nombor2 itu akan digunakan utk cabutan undi nanti...
Tapi lewat sikit ye..sbb itu budak yg akan cabut undi tengah tido..manala tahu tuah birthday boy dapat kat anda.. ^_-

Nanti saya akan update kat sini. Terima kasih sekali lagi..^^

update!!

bekas kertas undi & pencabut undi

without any further due...
*
*
*
*
*
*
*

peserta bertuah adalah no. 8...*applause*

Saya juga telah bermurah hati nak buat cabutan ke-2..

hadiahnya adalah free postage dengan pembelian di kedai online saya fb Tassa house tp utk satu pembelian shj...^^
*
*
*
*
*
*
peserta bertuah itu adalah no. 6..*applause*

utk peserta2 lain jgn sedey2...
kpd yg x berjaya..saya tawarkan 5% diskaun bagi pembelian di Tassa house (utk satu pembelian sahaja).
Tawaran ini berlangsung sepanjang tahun sehingga 20.01.2012 (so kalu xnak beli sekarang pun tak pe..tengok2 dulu..hehe..kalu xnak beli apa2 jugak..'burn' je la tawaran tu).

Tassa House buat masa sekarang menjual blouse2...akan membuat penambahan barang pada masa2 akan datang...mungkin juga akan menjual ready made craft.. Insya Allah..

Apa2 pun sekali lagi...terima kasih.

*p/s: peserta no.8 : sila email alamat utk urusan penghantaran hadiah.
peserta no. 6 & peserta lain: anda akan diberi voucher no. melalui email utk memudahkan urusan pembelian. Bagi yg belum bagi alamat email..sila berbuat demikian. TQVM..^^

6 comments:

hani syahida said...

ya..sabar menanti ;-)

dizcomel said...

aisey den xmonang la kali ni..buat lagik yeak selalu2 tuan tanah..hehehehe

hani syahida said...

akak, ni emel sy

syahida.tapai@gmail.com

Thanks ;-)

ct_as said...

Diz: ada rezeki kita buat lg...

hani syahida: ok tq..nnt akak akan email minggu depan ye..

Delisha Creation Solution (KT0279106-T) said...

Wahhhh…iye ko?....bestnye…bestnye…best sgt…happy sgt2 nie……tgh tersengih2 nie….
Wahhhhh tq byk2 arif…aunti love u…hebatlh tangan arif dpt cabut aunti punye….

*
*
*
*
*
Kak siah…ina baru jer tgk blog kak siah….hehehhehe rupa2nye dh diumum jumaat lps lg yer….
Xpe2..ina paste emel ni kt blog akak yer….

Delisha Creation Solution (KT0279106-T) said...
This comment has been removed by the author.