20.1.11

MY HUMBLE TOUCH GIVEAWAY

Salam..
Hai...

Hari ni adalah ulang tahun kelahiran ke-3 my anak bujang Arif Irfan dan juga ulang tahun pertama blog my humble touch ni..

So terasa nak bagi hadiah kat orang (1 org yg bertuah)...hadiah biasa2 je.. tp sebab dah rasa nak bagi so kena la bagi.. Ada sesapa nak hadiah ni? Kalu nak, kena join giveaway ni...limited time tau..so kena join sekarang jugak.


Syarat2 penyertaan:

1) Tak payah susah2 wat entry utk giveaway ni..
2) Tak payah susah2 link blog ni kat blog anda.. (kalu nak link jgk..mekasih)
3) Tak payah susah2 follow blog ni.. (Kalu nak follow jgk..kecik tapak tgn nyiru hamba tadahkan..)
4) Hanya tinggalkan komen / ucapan di entry ini beserta alamat e-mail (sapa yg dah wish kat fb..kalu nak join sila wish sekali lg kat sini...hehe)
5) Masa untuk giveaway ni hanyalah dari pukul 3.45pm (20/1/11) hingga 3.45pm (21/1/11) sahaja..24 hours only...cepatt..

* Pemenang akan dipilih berdasarkan lucky draw...seorang sahaja..sori ye..xleh nak pilih ramai2.

** Seorang yg bertuah itu akan mendapat.....


1) 1m riben
2) 1 keychain
3) 1 roses hairclip (alligator clip) - mungkin akan ada sedikit perubahan..sbb yg dlm gambar tu my anak dara punya..nnt saya akan wat lain..

Tunggu apa lagi..join sekarang nanti terlambat.

Good Luck!!

11 comments:

dizcomel said...

salam tuan tanah.....

Sempena ulangtahun pertama humble touch ni den nk ucapkan semoga berjaya dan lebih berjaya....n untuk anakanda arif...semoga jadi anak yg soleh.....

tq

Nazra Nasir said...

Happy 1st Anniversary to My Humble Touch....Semoga business semakin rancak.. Buat Arif, semoga sihat-sihat selalu dan mengembirakan hati umi dan babah...

suzi said...

salam ct_as.
untuk Arif,
selamat hari lahir yg ke 3, semoga membesar jadi anak yg soleh..

untuk 'my humble touch',
happy 1 st anniversary! moga terus sukses dengan hasil2 yg comel2 dan menarik!

suzilawati@ymail.com

Hani said...

Salam
happy 1st blogvesary utk 'my humble touch' :) semoga terus berjalan lancar n success selalu dengan idea2 super creative!
to Arif Irfan:
Happy birthday! semoga diberkati umur dan jadi insan berjaya dunia akhirat:)

honeybeez_88@yahoo.com

faizah said...

Dear Arif Irfan,happy birthday!
auntie iza doakan pjg umur dan jadi anak yg soleh....mom n dad so lucky to have u in this world...may Allah bless u always...

hani syahida said...

Happy birthday to both of you, Arif Irfan & my humble touch..hehe...

syahida.tapai@gmail.com

::Mamalyna:: said...

hepi 3rd birthday buat Arif Irfan
&
hepi 1st anniversary My Humble Touch.. moga success selalu..

ejan8113@yahoo.co.uk

pelangi-ummi said...
This comment has been removed by the author.
Delisha Creation Solution (KT0279106-T) said...

selamat hari ulang tahun pertama to My Humble Touch...moga sentiasa dilimpahi idea yg mencurah2 dan lg kreatif serta lebih sukses...to Arif happy birthday to you...moga menjadi anak spt impian ibu...

muhsync said...

owh...besday arif ruper nyer. ni comment ni bkn nk hadiah pn tp nak wish selamat menyambut ulang tahun kelahiran Arif irfan :D

ct_as said...

tq kpd yg join....

muhsync: tq ayh sein..ayh sein x payah hadiah..kena bg hadiah..hehe